RUEGG-FOCUL ESTE VIAȚA NOASTRĂ

RUEGG-FOCUL ESTE VIAȚA NOASTRĂ

Walter și Yvonne Rüegg și-au fondat afacerea mică în 1955 și au extins-o într-o companie de succes, administrată de familie. Chiar și cu peste 80 de angajați în cinci țări diferite, Rüegg Cheminée se simte ca o mare familie cu o pasiune comună: focul.
„Cei care lucrează pentru Rüegg nu trebuie doar să ne împărtășească fascinația pentru foc.
Trebuie să aibă ; dorința de a ne combina ideile cu o tehnologie inovatoare și un design remarcabil”, spune Matthias Rüegg, CEO al Rüegg Cheminée AG. Compania este pe drumul cel bun. Se bucură de o reputație excepțională la nivel internațional. Rüegg are produsele sale și angajații săi calificați din toate domeniile companiei.

RUEGG- Creativitate, Stima, Pasiune
Succesul depinde de trei lucruri:
În primul rând, creativitatea. Dorința de a privi constant lucrurile într-o lumină diferită și de a explora noul, necunoscutul și unicul. Pentru
punând bazele unei încălziri eficiente și cu emisii reduse de foc a spațiilor de locuit. Din mii de fulgere de geniu mai mici și mai mari a luat naștere un concept de încălzire a spațiului de locuit cu caracteristicile unice ale lui Rüegg.
Stima mare pentru clienții, angajații și partenerii noștri de afaceri, fără de care pur și simplu nu am putea exista. Dar și respect pentru resursele naturale și gestionarea atentă a instrumentelor de viață pe care ni le oferă pământul. Uneori, nu doar lucrurile mari, ci și lucrurile cu adevărat mici ne modelează progresul și ne permit să ne promovăm produsele cu deplină încredere.
Al treilea și la fel de important cuvânt cheie este pasiune. Motivația de a crea produse de care clienții noștri vor fi încântați an de an, datorită calității, durabilității, ușurinței și fiabilității lor. Pasiunea este și dorința de a avea mereu degetul pe puls. Ne place să putem surprinde piața cu idei noi și invenții inteligente din nou și din nou.
Creativitate, stima si pasiune. Acestea sunt bazele succesului.FOC ȘI FLACĂ PENTRU TEHNOLOGIE ȘI DESIGN
Rapkael Hunziker conduce departamentul de tehnologie și design al Rüegg. El și echipa sa de război, aderând la motto-ul „încredere în aspecte încercate și testate în timp ce descoperă noi entități”, ei sunt responsabili pentru a pune amprenta acum inconfundabilă a Riegg Cheminée AG în lucruri:
O inserție de încălzire modernă are nevoie de mai mult decât adăpostește un foc. Acesta este un lucru care devine clar când vizitați atelierul de design al lui Rüegg. Aici, scopul este de a combina forme plăcute din punct de vedere estetic cu caracteristici funcționale. În același timp, produsul trebuie să fie cât mai simplu și discret posibil. Toate în același timp folosind un material ecologic responsabil și luptă pentru durabilitate. Nicio sarcină ușoară. Din fericire, echipa este vechi în abordarea unei astfel de sarcini.
„Combinăm în mod constant conceptele consacrate cu concepte noi”, spune Raphael Hunziker când explică activitatea departamentului său. „Ne concentrăm pe integrarea dorințelor clienților noștri și pe obținerea caracteristicilor tehnice, economice și ecologice optime.” O sarcină care necesită abilități conceptuale din nou și din nou, având în vedere că sunt atât de mulți pași de la etapa de proiectare la prototip până la instalarea insertului de șemineu finalizat. „Acordăm fiecăruia dintre acești pași atenția noastră totală”, adaugă Rolf Wintsch. Adesea, procesul durează mult mai mult de un an. „Întotdeauna greșim cu prudență pentru a verifica fiabilitatea tuturor produselor în utilizarea de zi cu zi. La sfârșitul zilei, știm că clienții noștri se așteaptă la cea mai mare calitate. Și pe bună dreptate.», adaugă Christian Pinker.

DE LA IDEE LA ILUMINARE

Cineva care știe că „stăpânirea focului este foarte complexă” este Josef Rickli, care conduce laboratorul de teste pentru noile dezvoltări la Rüegg. Folosindu-și cunoștințele, el și designerii de foc lucrează pentru a scoate cel mai bun nivel posibil de eficiență din lemn. Fără a uita să depunem eforturi pentru cel mai scăzut nivel posibil de emisii.