Focare moderne metalice Bordelet-Franta

Focare moderne metalice Bordelet-Franta

Ca element de iluminare punctuală, particularitatea șemineului suspendat JC Bordelet constă în suspendarea acestuia de tavan. Fiecare tip de semineu are un nume de femeie, iar opțiunea largă de modele se potrivește perfect gusturilor utilizatorilor.

Dacă doriți cu adevărat să vă concentrați pe excentricitatea designului în sectorul șemineului, o alegere excelentă ar putea fi concentrarea pe JC Bordelet.

Din 1983, s-a impus pe scena internațională, depunând semnătura cu un șemineu revoluționar suspendat. Acest tip de obiect de design este recunoscut pentru conotațiile sale precise, în special cele estetice care îl fac unic. Particularitatea constă în suspendarea elementului de tavan. Ca un element de iluminare în puncte, șemineul este instalat pe tavan și coboară până la brazier.

Aici, adevărata baza pentru foc, care poate merge să reintre pe podea, se ancorează pe perete sau rămâne suspendată. într-o varietate incredibilă de forme, culori și materiale, acest șemineu suspendat poate da o impresie de incredibilă audiență a mediului în care este inserat. Prin urmare, devine protagonistul scenei.

JC Bordelet s-a specializat în producerea de seminee metalice suspendate, o alegere care nu are loc în fiecare zi, o alegere curajoasă, așa cum ar spune tradiționaliștii care nu le place provocarea celor mai clasice convenții. Prezentat pentru prima dată în saloanele pariziene, JC Bordelet continuă astăzi în experimentarea sa cu șeminee centrale, de unde și catalogul său larg și bogat de producții.

Dar poetica sa nu se bazează numai pe aspect și pe o estetică plăcută, ci își bazează principiile pe tehnici specifice dezvoltate de-a lungul anilor. în ceea ce privește placa de vatră reală, designul șemineului suspendat oferă o placă rezistentă din fontă, cu un sertar de colectare a cenușii, un grătar de cărbune și un coș de fum, care elimină problema fumului neplăcut și excesiv în casă. Funcția de conectare între hota și placa pentru vatră este realizată de o placă de sticlă care este sigilată la temperaturi ridicate, care este modelată de-a lungul profilului circular al celor două elemente și are o parte deschizătoare pentru pregătirea lemnului și curățarea zonei.

în faza de producție, versiunile metalice sunt supuse unei vopsiri la temperatură ridicată, care conferă produsului final culoarea gri antracit caracteristică, care poate avea o suprafață exterioară strălucitoare, mată sau satinată. în cazul versiunilor colorate, problema se schimbă ușor. Acesta din urmă, neputându-se baza pe rezistența metalului pentru a canaliza fumurile și a rezista la temperaturi ridicate, necesită o camasa dublă, chiar dacă există o anumită varietate de opțiuni, în sensul că utilizatorul poate găsi acorduri ușoare cu designerul să prezinte ipoteze de soluții mixte, inclusiv alegerea culorilor care cuprinde o gamă de peste 180 de culori, precum și o serie de texturi diferite, cum ar fi modelul de leopard-print, foarte ingenios. Modelele colorate variază și în material, care poate fi opac sau sticlă ceramică, pentru culorile care preferă strălucirea extremă a mobilierului lor. Cu toate acestea, aceste plăci asigură același sigiliu ca și materialul metalic, fiind alcătuit din trei straturi cu o grosime totală de 24 de milimetri.

în 2006, JC Bordelet s-a alăturat grupului Seguin, un alt lider în producția de șeminee. Prin urmare, apare o sinergie în timpul căreia există o partajare totală și constantă a proiectelor și principiilor care fac ca produsele aparținând acestei mărci să fie extrem de versatile și accesibile pentru o gamă largă de public.