THERMOBRICK®Primul focar de culoare neagra de la Rüegg

THERMOBRICK®Primul focar de culoare neagra de la Rüegg

Rüegg este mândru că poate echipa unități de încălzire cu Thermobrikk® unic ca primul producător din lume din 2013. Noua cutie de foc neagră are proprietăți fizice uimitoare, care chiar îi uimesc pe experți.

Thermobrikk® este primul focar negru care se ridică la nivelul promisiunilor sale: rămâne întunecat chiar și după numeroase arderi și, cu eleganța sa atemporală, îndeplinește cu brio cerințele estetice moderne. În plus, Thermobrikk® are proprietăți fizice remarcabile, care se reflectă în durabilitate, robustețe și influențe pozitive asupra procesului de ardere. Unitățile de încălzire echipate cu Thermobrikk® stabilesc noi repere în ceea ce privește curățenia și eficiența – chiar și având în vedere limitele care vor deveni și mai stricte în viitor.

Caracteristicile Thermobrikk®:

  • Focar negru, robustețe ridicată
  • Greutate specifică (kg/dm3): 1,7
  • Material: Compoziția rămâne un secret, toate ingredientele sunt produse naturale
  • Capacitate de tăiere: Bună spre foarte bună, cu greu se sfărâmă deloc
  • Proprietăți termice: Foarte bune, reduce emisiile, crește nivelul de eficiență
  • Instalare: Ușoară și fără probleme datorită modularității ridicate
  • Calitatea: Inalta si pe termen lung

Însă un inventator din laboratorul său mic și neimpozant nu a vrut să se mulțumească cu această situație și era hotărât să dezvolte o căptușeală neagră pentru focar. Cu pasiune, perseverență și mare talent, s-a pus pe treabă. Și a făcut totul singur!

El a analizat mii de rapoarte de amestecare, a procesat ingrediente din zone geologice aventuroase ale planetei și a presat sute de mostre de material. „Gyro Gearloose” nostru a supus probele astfel obținute la fiecare test de anduranță imaginabil și a fost dezamăgit de sute de ori . Materialul și-a pierdut fie culoarea, soliditatea, textura, marginile ascuțite, proprietățile fizice sau orice combinație a celor de mai sus. Cu timpul, a găsit un indiciu care l-a încurajat să continue încercările epuizante și uneori frustrante. Întotdeauna condus de convingerea că un focar negru – așa cum a funcționat în funcționare practică – ar avea șanse extraordinare de succes pe piață.

Testul de anduranță care a uimit pe toată lumea

Într-o zi din 2011, inventatorul le-a oferit uluiți reprezentanților Rüegg o țiglă neimpozantă: aproape neagră, structură de suprafață foarte netedă și margini extraordinar de fine. Rüegg a cerut cele mai dificile teste. Inventatorului i s-a cerut să supună materialul unei încercări de rezistență necruțătoare. Acestea au inclus încălzirea până la căldură roșie și apoi stingerea în apă rece, teste de sarcină de rupere, teste de rezistență la impact, teste de șlefuire și teste de tăiere. Și fiecare încercare de a aduce materialul în genunchi a eșuat lamentabil, a ieșit din teste ca un Phoenix din cenușă. Chiar și culoarea a rămas neschimbată. Lumea focului nu văzuse niciodată așa ceva. Invenția a fost brevetată, desigur, și a câștigat numele de Thermobrikk®.

Thermobrikk® – un nume de reținut! Multe unități de încălzire de la Rüegg sunt deja echipate cu Thermobrikk și, desigur, pot fi, de asemenea, echipate cu acesta. Căptușeala cu Thermobrikk este construită constant în mod modular și constă din elemente individuale care funcționează conform principiului modular. Înlocuirea unui element (dacă este vreodată nevoie) este foarte simplă și poate fi făcută chiar de proprietarul șemineului