Sobe pe lemne – LaNordica Extraflame

Sobe pe lemne – LaNordica Extraflame

Combustibil natural și regenerabil, lemnul reprezintă o oportunitate de a economisi si de a proteja mediul inconjurator.

La Nordica-Extraflame, care de ani de zile produc și introduc pe piață sobe cu lemne din ce în ce mai performante și avansate. Inovatii care permit o ardere perfecta a lemnului, o modernizare tehnologica constanta pentru managementul optim al produsului, mereu atent la nevoile consumatorului.

Pornind de la acesti parametri, ne-am gandit la un nou mod de a concepe sobele pe lemne cu modele care va permit sa economisiti si sa respectati mediului inconjurator, fara a neglija nevoile de amenajare ale celor mai moderne locuinte.

Acest drum ne-a condus să avem tot mai multe modele certificate Aria Pulita de 3, 4 și 5 stele.

Marlena, soba pe lemne in intregime din fonta emailata

Aceasta frumoasa soba pe lemne construita in intregime din fonta cu randament termic ridicat este un produs cu un design elegant si linii rotunde care nu renunta la a oferi performante ridicate si emisii reduse.

Este echipat cu o vatra mare din fonta Nordiker si o usa din fonta cu sticla curbata pentru o vedere perfecta asupra vatrai.

Noul mâner ergonomic din oțel inoxidabil adaugă, de asemenea, o notă elegantă..

Pentru a garanta o siguranță suplimentară, acest produs poate fi instalat prin aspirarea aerului de ardere din exterior.

Emiliana, soba pe lemne cu placare cu majolica

Emiliana este noua sobă pe lemne de 6,5 kW care se remarcă prin randament ridicat și emisii foarte reduse, în fruntea categoriei sale. De altfel, acest produs se încadrează în cerințele pentru stimulentul contului termic și a obținut clasificarea de 5 stele, maximul realizabil conform constrângerilor certificării de mediu a DM186 care definește limitele emisiilor de fum în atmosferă.

Placarea eleganta din majolica disponibila in finisaje infinity white si bordeaux si calitatea materialelor sale il fac un produs ideal pentru incalzirea casei cu gust si stil, potrivit oricarui mediu datorita dimensiunilor reduse.

Jennifer, soba pe lemne din fonta emailata cu randament termic ridicat

Aceasta frumoasa soba pe lemne construita in intregime din fonta cu randament termic ridicat este un produs cu un design elegant si linii conice care nu renunta la a oferi performante ridicate si emisii reduse.

Este prevazuta cu vatra mare din fonta Nordiker ce permite incarcarea bustenilor pana la 50 cm si permite, in faza de instalare, preluarea aerului de ardere din exterior, pentru a garanta siguranta si fiabilitatea.

Acest produs este disponibil si in varianta cu sistem de stocare PRS integrat, pentru randamente si mai mari si emisii din ce in ce mai mici.