Made in Italy … LaNordica

Made in Italy … LaNordica

Grija, imaginația, precizia designului tipic culturii industriale italiene se îmbină cu filozofia economisirii și respectul pentru mediu. Așa iau naștere produse de ultimă oră construite exclusiv în Italia și recunoscute internațional pentru marea lor calitate estetică și funcțională.

Excelența Made in Italy se reflectă în special în fiecare serie de produse La Nordica-Extraflame unde ergonomia, rigoarea formală, atenția la detalii, imaginația și impactul zero asupra mediului devin priorități și obligacții indisolubile. Sistemul de productie garanteaza valoarea produsului cu adevarat made in Italy.Clientul poate fi sigur ca a achizitionat un produs italian de cea mai buna calitate. Măiestria, cum ar fi majolica realizată manual, fonta emailată și atenția la detalii, fac fiecare produs La Nordica-Extraflame unic și de neuitat.

MATERIALELE

Fontă

Nordica-Extraflame a folosit întotdeauna cea mai bună fontă pentru producerea produselor sale. Datorită coeficientului ridicat de tensiune termică care permite menținerea nemodificată a formelor, fonta este materialul perfect pentru sobe: rezistentă la căldură și șocuri, potrivită pentru eliberarea căldurii și difuzarea ei în mediu pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, este absolut ecologic deoarece este complet reciclabil. Pentru produsele din gama se propune finisajul emailat care garanteaza o estetica cu durata nelimitata si intretinere minima, sau vopsit.

Oţel

Pentru produsele La Nordica-Extraflame se foloseste otel special atat pentru elementele structurale de grosime mare unde temperaturile ridicate necesita un material cu rezistenta termica foarte mare si durata de viata indelungata pentru a garanta cele mai bune performante.

Sticlă ceramică

Calitate maximă și siguranță sunt avantajele plăcilor vitroceramice care susțin La Nordica-Extraflame să investească în continuare în utilizarea acestui material, care este foarte rezistent la căldură și extrem de durabil. Fata de sticlă normala, vitroceramica are un coeficient de dilatare termica aproape zero, astfel incat sa nu se deformeze din cauza efectului caldurii si reprezinta un material indispensabil pentru toate semineele si sobele, in care foile de  sticlă, care nu sunt doar plane, ci si unghiulare, rotunjite sau chiar tridimensionale și în diverse dimensiuni.

Nordiker™

Pentru producerea refractarelor, La Nordica-Extraflame a depus Nordiker ™, un material special care, datorită rezistenței sale, îi permite să atingă temperaturi ridicate de ardere. Nordiker™ oferă siguranță în utilizare, întreținere ușoară și viață lungă. Este, de asemenea, în sine un indicator de funcționare, deoarece menținerea culorii luminii nu numai că sporește luminozitatea flăcării, ci indică și utilizarea corectă a dispozitivului. Alegerea produselor din Nordiker™ se traduce pentru client într-o funcționare mai bună, o estetică excelentă și emisii mai reduse.

Majolică

2 saptamani de procesare. Nordica-Extraflame, in permanentă căutare a celei mai bune calitati, a ales pentru produsele sale placari din majolică care garanteaza o acumulare excelenta a caldurii, transferată in mediu cu continuitate si uniformitate. Majolica este rezultatul măiestriei de înaltă calitate. Ciclul lung de prelucrare (două săptămâni) necesar pentru obținerea unei majolici, utilizând în același timp cele mai noi suporturi tehnologice pentru a garanta calitatea totală, trebuie efectuat în întregime manual. Rezultatul este că fiecare majolică este o piesă frumoasă, unică și irepetabilă, iar particularitățile care pot fi găsite pe fiecare majolică individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *