Cuptoare pe lemne pentru gradina ta-PALLAZETTI

Cuptoare pe lemne pentru gradina ta-PALLAZETTI

Grătar Palazzetti

Grătar Palazzetti


Alegerea unui gratar Palazzetti inseamna alegerea unui produs de inalta calitate in care latura estetica este mereu prezenta integrata cu aspectul funcțional și caracterul practic al utilizării. Iată multe motive bune pentru a vă alege grătarul.

Tipurile de gătit
Gratarul iti permite sa te rasfeti si sa dai frau liber abilitatilor tale culinare folosind diverse tipuri de gatit.

Esența grătarului: este important să știți să gestionați jarul și să aveți grijă să vă asigurați că grăsimile  nu cad pe sursa de căldură provocând flăcări sau fum, din acest motiv gătirea trebuie începută când jarul este acoperit cu un strat subțire de cenușă. Grătarul trebuie uns și așezat peste jar cu câteva minute înainte de a începe gătitul, astfel încât să se încălzească corespunzător, prevenind astfel mâncarea să se lipească.

Este o bucătărie autentică și gustoasă, fără grăsimi. Bioplatt este o plită practică de gătit pentru orice aliment: pește, carne, legume, brânzeturi și chiar ouă! Evitați contactul dintre vaporii de gătit și alimente.

Fără îndoială sistemul care oferă cele mai bune rezultate de gătit gustos (și provocator), necesită un foc cu o flacără vie, constantă, alimentat continuu. Aproape orice poate fi gătit, inclusiv peștele mare.

Cuptorul pe lemne, simbol al bucatariei traditionale, necesita in general timpi de incalzire destul de mari (2-3 ore in functie de volumul util). Odată incalzit însă, oferă cea mai mare satisfacție: de la pizza simplă la fripturi, toată carnea de pasăre și orice altceva poti sa  gătesti în cuptorul de acasă. Fiecare aliment capătă aroma inconfundabilă a gătitului pe lemne.

Tehnologia
Permite utilizarea completă a zonei grătarului, facilitând operațiunile de gătit și de încărcare a lemnului.


Gratarele Palazzetti iti garanteaza o rezistenta mai mare la focul intens de lemne si, prin urmare, o durabilitate nelimitata in timp, chiar si la utilizare frecventa. Vatra este realizata in intregime din materiale refractare nobile cu un procent ridicat de alumina. Peretele din spate al focarului, care este partea cea mai supusă căldurii a întregului grătar, este format din patru plăci (două exterioare dezvoltate orizontal și două interioare dezvoltate vertical), cu o cavitate pentru trecerea aerului rece care evită supraîncălzirea. a întregii structuri.

CUPTOARE

Realizat integral cu amestecuri lichide refractare turnate si vibrate, este ideala pentru a retine caldura pentru o perioada indelungata si a permite astfel gatirea omogena chiar si cu flacara stinsa. În plus, acest material garantează soliditatea maximă și durata de viață nelimitată a cuptorului, chiar și în cazul utilizării frecvente.

MATERIALE SI STRUCTURA
Toate grătarele Palazzetti au o structură solidă și rezistentă , care garantează o viață lungă. Amestec de ciment inert si materiale refractare de calitate superioara, pentru a putea fi curatat cu burete sau laveta . Material care simplifică considerabil întreținerea. Odată instalat grătarul este deja terminat și nu are nevoie de zugraveala.

PIATRA UȘOARĂ
Finisaj care reproduce piatra naturală. MARMOTECH- Material inovator bazat pe așchii de marmură amestecate corespunzător, cu rezistență termică ridicată. Nu necesită vopsire finală. Este disponibil in diferite finisaje