Calitatea lemnului și confortul peleților în sobele mixte

Calitatea lemnului și confortul peleților în sobele mixte

Posibilitatea de a vă oferi sobele mixte este cu siguranță o idee de ultimă oră: dublu combustibil, dublă alegere, duble avantaje și economii semnificative de combustibil, permițându-vă să țineți mereu pasul cu oportunitățile de achiziționare de peleti și lemn.

Pentru cei care nu se pot descurca fără viziunea primitoare și relaxantă a focului, sobele mixte cu peleti și lemne, sau cunoscute și ca bivalente, sunt cele mai bune soluții: lemnul pentru încălzire cu o sursă regenerabilă, curat și în conformitate cu tradiție, peleta pentru economie și practic în aprovizionarea și depozitarea în fiecare cameră, chiar și mică, a casei dumneavoastră.

Sobele mixte pe peleți și lemne sunt o alegere conștientă pentru o funcționare optimă cu toate sursele de energie regenerabile disponibile, astfel încât să nu rămâneți fără: sobele pe peleți, de fapt, au dezavantajul de a nu putea funcționa fără electricitate, deci în această situație este posibil să se utilizeze combustibilul alternativ, lemnul. Pentru a depăși acest inconvenient, este posibil să achiziționați unități electronice de control care reglează arderea peletilor și a lemnului, astfel încât chiar și în absența energiei electrice, lemnul să nu oprească arderea, chiar dacă versiunea mixta a sobei este mai practică și mai economică. .

SOBELE MIXTE : Caracteristici…

Sobele mixte pe lemne și peleti se adaptează oricărui mediu și mobilier de casă, îmbunătățind spațiul de locuit și recreându-l. Pe piață există diferite tipuri de putere a sobei pentru a satisface numeroasele nevoi de încălzire. Echipate cu un sistem automat care vă permite să programați aprinderea, oprirea și înălțimea flăcării zilnic sau săptămânal, garantând o casă care este întotdeauna încălzită chiar și în absența dvs., sobele mixte pregătesc casa pentru sosirea dumneavoastră.

Deosebit de succes în domeniul sistemelor de încălzire care utilizează o sursă de alimentare dublă, aragazul combinat cu peleți și lemne pentru șemineu, un fel de inserție, un aragaz care trebuie introdus în gura șemineului pentru a obține aceleași avantaje ale puterii termice, emisii reduse de CO2 și consum redus de combustibil. Acest tip de aragaz combinat pentru șemineu este un sistem de încălzire inovator, economic și ecologic, care vă permite să reamenajați un șemineu vechi sau un canal de fum care nu mai este utilizat, recreând spațiile și permițându-le să fie încălzite într-un mod complet ecologic.

(Exemplu de instalare a unei sobe mixte pe lemn și peleți într-un colț al casei, optimizând spațiul)

SOBA MIXTA : Fortuna Idro …

O sobă inovatoare mixta pe peleți și lemne este modelul combinat Fortuna Idro, o termosobă cu foc continuu care garantează același potențial ca un sistem de încălzire performant; combustie controlată și programabilă în aprindere și oprire, fără a fi necesară combinarea acesteia cu alte sisteme de încălzire.

Acest tip de sobă mixta realizată de compania La Fonte del Calore permite, de fapt, să încălzească optim până la 180 de metri pătrați, chiar și case pe mai multe niveluri și să genereze apă caldă menajeră pentru a satisface sistemul de apă sanitară. Soba Fortuna Idro poate funcționa, de asemenea, în paralel cu alte surse de încălzire, poate fi, de asemenea, integrată cu sistemul preexistent, cum ar fi calorifere, permițând economii de aproximativ 60% comparativ cu încălzirea cu gaz natural și 30% cu încălzirea pe peleti, ceea ce se dovedește a avea un cost mai mic decât lemnul.

(Exemplu de sobă mixta pe lemne și peleti cu placare din piatră antracit în modelul INDUO de la Rika)

SOBA MIXTA : Videoclip informativ